Партньори

Нашите партньори

Дългогодишните партньорства, доволните клиенти в лицето на утвърдени български строителни компании и множеството реализирани проекти, са доказателство за отговорността и коректността на „Булгаргруп инженеринг”.

В нашето богато портфолио от професионални клиенти, стоят имена като „Артекс инженеринг“,  „Мират груп“, „Бокал инженеринг“, с които сме реализирали множество успешни проекти като подизпълнители. 

Разбира се, „Булгаргруп инженеринг” не се ограничава само в партньорството си с големите строителни компании, а се стреми да подпомогне и други по-малки възложители и инвеститори, които искат да реализират своите проекти.

Естествено, нищо от това нямаше да бъде възможно без изключително ценните ни сътрудничества с нашите доставчици, които осигуряват безкомпромисно качество на използваните от нас материали. В нашето ежедневие, ние се доверяваме на  „Баумит България“ ЕООД, „Щром“ ЕООД, „Строителна борса Ангро“, „Фактор Трейд“ ЕАД, „Миксер БГ“ ООД, „ПТМ-професионална техника за мазане“ ООД и други.

Имате нужда от доверен партньор, за да реализирате следващия си проект? 

Референции

Референция "Артекс Инженеринг" АД
Референция "Арма 3" ООД
Референция "Строй контрол инжинеринг" ЕООД
Референция "ЩРОМ" ЕООД
Референция "К & К Инженеринг"
Референция "ЩРОМ" ЕООД
Референция "Миксер БГ" ООД