Настоящи обекти

Фасадни топлоизолации

Красивата фасада е от изключително значение за съвременния външен вид на всяка една сграда. Освен за вида, обаче, фасадата е изключително важна част от всяка сграда заради защитата и от различни атмосферни влияния като вятър, студ, жега, дъжд, сняг.

Това налага изключително важна роля на фасадната топлоизолация, от гледна точка на енергийната ефективност, топлотата и уюта на всеки дом. 

Топлоизолацията на фасадата може да бъде изпълнена по различни начини, в зависимост от предпочитанията и целите на клиента, а нашите експерти от “Булгаргруп инженеринг” ще ви консултират за най-съвременните технологични възможности. 

Вътрешни и външни машинни мазилки и шпакловки

Мазилката е украса и защита на всяка сграда. Варо-циментовите машинни мазилки са подходящи както за вътрешно, така и за външно приложение.

Външните мазилки са важна част от строежа на външната стена. Тяхната основна цел е да предпазват зидарията от атмосферни влияния и да съхранят строително-физичните качества на стените. Това се постига с комбинация от високата якост на варо-циментовите мазилки и подходящо крайно покритие с водоотблъскваща способност.

По принцип, вътрешната мазилка се изпълнява преди външната и преди подовата настилка.

Ако външната мазилка или фасадната топлоизолация се изпълни преди вътрешната мазилка и преди пода, вследствие на затрудненото съхнене, може да се стигне до повреди на вътрешната мазилка и шпакловка.

полагане на настилки и облицовки

Каква настилка или стенна облицовка ще изберете, зависи от предназначението на сградата, помещението, и разбира се от предпочитанията на клиента. 

В зависимост от материалите и покритията, вложени в  настилките и облицовките, те имат различен клас на  износоустойчивост, респективно – предназначението им е различно – за домашно използване, обществени помещения, както и такива с интензивен човекопоток. 

Затова, ние, от “Булгаргруп инженеринг” винаги сме на ваше разположение, за да ви консултираме относно различните възможности, така че да сте сигурни, че правите правилен избор. 

Разбира се, винаги можете да ни се доверите и за качественото и професионално изпълнение на вашите проекти. Нашите експерти предлагат широка гама от модерни и съвременни подови настилки и стенни облицовки, съобразени с последните модни и интериорни тенденции.