За нас

ДАННИ ЗА ДРУЖЕСТВОТО

Наименование: „Булгаргруп инженеринг“ ЕООД

Правно – организационна форма: Еднолично дрyжество с ограничена отговорност

Седалище и адрес за кореспонденция:
гр.София 1233, бул.„Сливница“ 115, ЕИК: 202885744, тел. за връзка: 0885393344;  email: bulgarengineering@gmail.com

Лице за контакт: инж. Петър Помаков – Управител
тел. за връзка 0885393344

КОИ СМЕ НИЕ?

Основана през 2014 г. ,„Булгаргруп инженеринг“ е строителна фирма с основна дейност строителството на сгради и съоръжения. От 2018г. „Булгаргруп инженеринг“ членува в Камарата на строителите в България.

Фирмата осъществява своята строително-монтажна дейност предимно на територията на гр. София, и разполага с богато портфолио от множество завършени обекти към едни от водещите и утвърдени строителни компании в столицата.

Служителите са най – ценния капитал, който „Булгаргруп инженеринг“ има. Към 07.2021г. на постоянен трудов договор са 26 лица. Стремежът към повишаване на качеството на предлаганите услуги и съобразяване с новостите в бранша, са наши основни цели, към които се стремим ежедневно.

Към момента дейността ни е насочена главно в областта на довършителните работи, в частност, изпълнение на фасадни топлоизолации, вътрешни и външни машинни мазилки и шпакловки, полагане на настилки и облицовки. За в бъдеще „Булгаргруп инженеринг“ ще разшири и обхвата си на дейност, като включи в услугите си и изпълнение на груб строеж, зидарски работи и други необходими строително – монтажни работи за изпълнението и завършването на строителните процеси.

Доказателство за отговорността и коректността на „Булгаргруп инженеринг“ са дългогодишните партньорства, завършените и настоящи обекти като подизпълнител към доказали се и утвърдени български строителни компании като „Артекс инженеринг“, „Мират груп“, „Бокал инженеринг“. Разбира се, не се ограничаваме в работата си, като помагаме и на други Възложители и Инвеститори да осъществят своите проекти. Изключително много ценим и сътрудничеството ни с нашите доставчици на материали, без които няма как да се справяме. Някой от тях са „Баумит България“ ЕООД, „Щром“ ЕООД, „Строителна борса Ангро“, „Фактор Трейд“ ЕАД, „Миксер БГ“ ООД, „ПТМ-професионална техника за мазане“ ООД и други.

Строително-монтажни дейности

Фасадни топлоизолации

Красивата фасада е от изключително значение за съвременния външен вид на всяка една сграда. Освен за вида, обаче, фасадата е изключително важна част от всяка сграда заради защитата и от различни атмосферни влияния като вятър, студ, жега, дъжд, сняг.

Това налага изключително важна роля на фасадната топлоизолация, от гледна точка на енергийната ефективност, топлотата и уюта на всеки дом. 

Топлоизолацията на фасадата може да бъде изпълнена по различни начини, в зависимост от предпочитанията и целите на клиента, а нашите експерти от “Булгаргруп инженеринг” ще ви консултират за най-съвременните технологични възможности. 

Вътрешни и външни машинни мазилки и шпакловки

Мазилката е украса и защита на всяка сграда. Варо-циментовите машинни мазилки са подходящи както за вътрешно, така и за външно приложение.

Външните мазилки са важна част от строежа на външната стена. Тяхната основна цел е да предпазват зидарията от атмосферни влияния и да съхранят строително-физичните качества на стените. Това се постига с комбинация от високата якост на варо-циментовите мазилки и подходящо крайно покритие с водоотблъскваща способност.

По принцип, вътрешната мазилка се изпълнява преди външната и преди подовата настилка.

Ако външната мазилка или фасадната топлоизолация се изпълни преди вътрешната мазилка и преди пода, вследствие на затрудненото съхнене, може да се стигне до повреди на вътрешната мазилка и шпакловка.

полагане на настилки и облицовки

Каква настилка или стенна облицовка ще изберете, зависи от предназначението на сградата, помещението, и разбира се от предпочитанията на клиента. 

В зависимост от материалите и покритията, вложени в  настилките и облицовките, те имат различен клас на  износоустойчивост, респективно – предназначението им е различно – за домашно използване, обществени помещения, както и такива с интензивен човекопоток. 

Затова, ние, от “Булгаргруп инженеринг” винаги сме на ваше разположение, за да ви консултираме относно различните възможности, така че да сте сигурни, че правите правилен избор. 

Разбира се, винаги можете да ни се доверите и за качественото и професионално изпълнение на вашите проекти. Нашите експерти предлагат широка гама от модерни и съвременни подови настилки и стенни облицовки, съобразени с последните модни и интериорни тенденции. 

Портфолио

Освен препоръките на нашите доволни клиенти и дългогодишни партньори, друго, солидно доказателство за професионалната работа на „Булгаргруп инженеринг“, е нашето портфолио от завършени проекти. 

През годините с нашият екип от професионалисти сме реализирали стотици успешни проекти от грубо строителство, до фини довършителни дейности за някои от най-успешните и доказали се на пазара български строителни дружества. 

За довършителните дейности на своите проекти, като вътрешни и външни машинни мазилки, фасадни топлоизолации, полагане на настилки и облицовки,  на нас се доверяват  имена като „Артекс инженеринг“, „Мират груп“, „Бокал инженеринг”, както и редица по-малки инвеститори и възложители. 

Разгледайте нашето портфолио с проекти, по които сме работили, и ще се уверите, че “Булгаргруп инженеринг” е най-точният избор! 

Галерия

Имате нужда от доверен партньор, за да реализирате следващия си проект? 

Нашите партньори

Имате нужда от доверен партньор, за да реализирате следващия си проект?